Close
Suche
Filters

Reparatieservice

Indien uw product defect of beschadigd is kunt u het op locatie bij Fietskarren.com laten repareren. Hiervoor hanteert Fietskarren.com de volgende procedure:

1) U stuurt een foto en omschrijving van het defecte onderdeel of product per e-mail naar Fietskarren.com. Vermeld hierbij uw naam, adres en order-/factuurnummer.

2) Na ontvangst van uw bericht neemt een van onze medewerkers contact met u op om te bepalen of het defecte onderdeel of product onder de fabrieksgarantie valt of dat het gaat om een losstaande reparatie.

3) Indien het defecte onderdeel of product door Fietskarren.com verholpen kan worden dient u het product te versturen aan Fietskarren.com op adres: Duindamseweg 6, 2204 AS, NOORDWIJK. Kosten voor de verzending komen voor rekening van de klant.


Reserveonderdelen
Het kan zijn dat u geen volledige reparatie nodig heeft, maar slechts op zoek bent naar een reserveonderdeel voor uw fietskar. Of het nu gaat om een onderdeel voor een artikel van Croozer, BOB of Doggyride, via Fietskarren.com kunt u alle benodigde reserveonderdelen bestellen. Neemt u hiervoor contact met ons op.