Close
Suche
Filters

Verzenden, Garantie en Retourneren

Verzendkosten:
Bezorging binnen Nederland Euro 6,95.

Verzendkosten:
Bezorging Belgie en Duitsland Euro 10,00.

Verzendkosten binnen Europa (Euro Europe Delivery):
Bezorging binnen Europa Euro 30,00.

Verzendkosten buiten Europa (World Wide Delivery):
Bezorging is mogelijk maar de kosten zijn op aanvraag.

De gemiddelde levertijd van Fietskarren.com is +/- 5 werkdagen.


Ruilen, Retourneren & Garantie
Een goede relatie met de klant is voor ons heel belangrijk. Daarom heeft u het recht uw bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na ontvangst van uw product(en). Indien u een artikel wenst terug te sturen, gelieve volgende richtlijnen te volgen:
1) U stuurt ons een e-mail met omschrijving van het retourproduct en het order-/factuurnummer.
2) U stuurt ons de producten, compleet, onbeschadigd, ongebruikt en in een deugdelijke verpakking, of -indien mogelijk- in originele verpakking (mag geopend zijn geweest) terug met een kopie van uw factuur, bankrekeningnummer (voor buitenlandse bestelling tevens het BIC en IBAN-nummer).

Na correcte ontvangst zal het bedrag binnen 14 dagen op uw bankrekening teruggestort worden. De kosten van de retourzending liggen bij u als klant. U dient het betreffende product te sturen naar volgend retouradres: Fietskarren.com, duindamseweg 6, 2204 AS, NOORDWIJK.

Verkeerd besteld
Het kan voorkomen dat u een artikel verkeerd besteld heeft. Bijvoorbeeld als de door u bestelde maat niet goed is en graag een andere maat wilt hebben. In dit geval hanteren we de volgende procedure:
1) U stuurt ons een e-mail met de productomschrijving, uw naam, adres, bankrekeningnummer en order-/factuurnummer. 
2) U stuurt het ongebruikte artikel, in de originele verpakking (mag wel opengemaakt zijn), onbeschadigd en ongebruikt binnen 14 dagen na aankoop naar ons op.
3) Retourproducten moeten in perfecte staat zijn. Reeds gemonteerde producten kunnen niet geretourneerd worden. Alle annuleringen dienen schriftelijk kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.


Garantie
Alle producten die bij Fietskarren.com kunnen worden aangeschaft hebben de normale fabrieks- of leveranciersgarantie. Als u van mening bent dat uw product defect is en u aanspraak kunt maken op garantie, stuur dan eerst een foto van het betreffende product o.v.v. uw ordernummer en een omschrijving voor de garantie. Eén van onze medewerkers zal naar aanleiding hiervan contact met u opnemen. Als de klacht gegrond is en het product is niet ouder dan 3 maanden, dan komen de verzendkosten voor rekening van Fietskarren.com. Dit geldt niet voor eventuele transportkosten bij het persoonlijk terugbrengen van het product naar Fietskarren.com. Fietskarren.com bepaalt in samenwerking met de fabrikant of de klacht in aanmerking komt voor garantie en bepaalt of het product vervangen of gerepareerd wordt. Alle (vervolg)kosten die zouden kunnen ontstaan door toedoen van het defecte product komen niet in aanmerking voor vergoeding(en).


Bezorging
De bezorging van onze producten worden verzorgd door PostNL of UPS. Op het moment dat wij uw zending aan PostNL of UPS afgeven krijgt u een e-mail met uw track en trace nummer. Wanneer een pakket niet bij u afgeleverd kan worden op dinsdag t/m vrijdag, wordt het standaard bij uw buren aangeboden. Als het pakket ook bij uw buren niet afgeleverd kan worden, wordt het later nog een keer aangeboden. De dag en het tijdstip van de 2e bezorging is afhankelijk van de dag van de 1e bezorging. Als u en de buren ook bij de tweede aanbieding niet thuis zijn, dan vindt u een bericht in uw brievenbus. Daarop staat bij welk postkantoor/locatie u de zending kunt ophalen. Hiervoor heeft u drie weken de tijd. Wilt u geen bezorging bij de buren, dan kunt u de afzender vragen 'alleen huisadres' op het pakket te vermelden. In dat geval wordt het pakket alleen bij u aangeboden. Aangetekende pakketten en 'Verzekerd Vervoer' boven €€ 450,- worden slechts één keer aangeboden. Bent u op dat moment niet thuis, dan vindt u een bericht in de brievenbus. Daarop staat bij welk postkantoor/ophaalpunt u de zending kunt afhalen. Hiervoor heeft u drie weken de tijd.