Close
Suche
Filters

Thule fietskarren

Bij Fietskaren.com scoort u Thule fietskarren

Het online assortiment Thule fietskarren van Fietskarren.com kent Thule kinderfietskarren en fietskarren voor de avonturier. Het merk Thule werd in 1942 in Zweden opgericht. Sinds 1942 heeft Thule er hun roeping van gemaakt om u de rest van uw leven dichterbij de wereld en uw passie te brengen. Zij zijn een internationale groep mensen met dezelfde passie om actieve gezinnen en enthousiaste buitenmensen te helpen. Thule helpt u om alles wat u dierbaar is veilig, gemakkelijk en in stijl te vervoeren, zodat u de vrijheid hebt om uw actieve leven vorm te geven. Zij zijn overtuigd van de meerwaarde van een actief leven - of u zich nu in de stad of in de prachtige natuur bevindt. Voor onze eigen gezondheid en geluk als menselijke wezens, en uiteindelijk ook vanwege ons respect en zorg voor de wereld om ons heen. Wat uw passie ook is, wat u ook najaagt. Waar u ook heen gaat, wat u ook meeneemt. Dit komt duidelijk tot uiting in het assortiment Thule fietskarren. Met een Thule fietskar bent u vrij om ten volle van uw actieve leven te genieten. Van uw Thule fietskar heeft u jarenlang plezier.

Ruim assortiment met onder andere de Thule Chariot fietskar in verschillende uitvoeringen

De Thule Chariot fietskar biedt niet alleen plaats voor 1 kind. De Chariot fietskar kent tevens een variant die plaatsbiedt aan 2 kinderen. Zo kunt u meerdere kinderen vervoeren in 1 fietskar! De Chariot fietskar is DE kar voor sportieve uitjes met het gezin en laat uw kind / kinderen op een veilige manier meegenieten wanneer u fietst, hardloopt en zelfs skiet. Bovendien is de Chariot kar snel om te bouwen en te gebruiken voor andere doeleinden. In het online assortiment van Fietskarren.com treft u de Chariot Captain, Cheetah, Chinook en nog veel meer! Fietskarren.com, het grootste assortiment Thule fietskarren online.

Thule fietskar kopen?

Bekijk direct het grootste online assortiment en bekijk welke Thule fietskar en ook buggy het best bij u past! Bij Fietskarren.com bent u ook aan het juiste adres in als u uw Thule fietskar wilt uitbreiden met Thule accessoires en onderdelen.