Close
Search
Filters

Klachtenafhandeling

Klachtenafhandeling

Al onze klanten, groot en klein, behandelen wij op dezelfde manier. Wij vinden het dan ook zeer spijtig wanneer u ondanks onze inspanningen uw bestelling niet naar volledige tevredenheid heeft ontvangen.

Tegelijkertijd hopen we dat u ons de gelegenheid geeft om uw ontevredenheid weg te nemen door samen naar een oplossing te zoeken.

Dit is uiteraard voor u van belang maar zeker ook voor ons omdat u ons hiermee in staat stelt onze dienstverlening en service verder te verbeteren. Hiervoor bij voorbaat onze hartelijke dank.

Meld uw klacht

Heeft u een klacht meldt u deze dan direct. U kunt uw klacht aan ons kenbaar maken via de telefoon 0031 (0) 252-371726 of mail info@fietskarren.com. Wanneer wij uw klacht per mail hebben ontvangen ontvangt u van ons een bevestiging per mail.

Oplossing

Wij streven ernaar uw klacht zo snel mogelijk op te lossen maar in ieder geval binnen 14 dagen. Mocht het door omstandigheden niet mogelijk zijn om binnen deze termijn een oplossing te vinden dan wordt u daarover geïnformeerd. Wij proberen altijd samen met u tot een bevredigende oplossing te komen.